תזונה לתינוקת בת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/02/2013 | 22:37 | מאת: Yasmin

שלום רב, בתי בת 5 חודשים. אני מניקה אותה ופעמיים ביום נותנת פורמולה נאוקייט כי היא אלרגית לחלבון של חלב פרה. אני רוצה כבר להתחיל לתת לה טעימות רק לא יודעת ממה להתחיל ואיך לתת ומה הכמויות. אשמח אם תעזרו לעשות תפריט . תודה

ההמלצות החדשות הן לתת ארוחות בגיל חצי שנה כלומר עוד חודש ולכן את מכינה ארוחה עם עוף ,תפו"א קצת גזר וקצת קישוא לבשל ולטחון ולת לה לאכול כמה שתוכל ואם הכל בסדר תני פירות לדוגמא חצי בננה וחצי פוח בבלנדר תעשי את כל זה בגיל חצי שנה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים