דייסה לתינוקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/02/2013 | 22:22 | מאת: ויקי

שלום! תינוקות שלנו בני 6 חודשים. רציתי לדעת איך להכין להם דייסות כמו סולת, קווקר וכו'. הבנתי שאסור חלב פרה עד גיל שנה. חלב אם אין לי מספיק לדייסה. (יש לי מעט חלב והם מתחילים ארוחה מההנקה). אז על איזה בסיס לבשל להם דייסה? תודה!

את לא יכולה לבשל דייסה כי זה צריך להיות על בסיס חלב ולא מים ולכן בגיל הזה את לא יכולה לתת חלב ובטח לא לבשל על בסיס תמ"ל ולכן אם את רוצה לתת דייסה תני דייסה נמסה (יש רשתות השיווק )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים