ארוחת בוקר - מה עדיף?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/02/2013 | 21:51 | מאת: צור

שלום, יש לי שני ילדים בגילאי 5 וחצי ושלוש. בסהכ הם אוכלים סביר (יחסית), עם הפגמים הרגילים: שניצל מעובד, קטשופ (והרבה), קינוחים. מצד שני: הם אוכלים גבינות, ביצים ירקות. לגבי ארוחת בוקר: ציריוס \ קוקומן \ קורנפלקס. נראה לי שאוכל להמיר את זה בפרוסת לחם מלא עם ממרח מתוק: דבש או ריבה ללא סוכר(סנדלפור כזה). השאלה אם זה כדיף,או שזה אותו דבר בגדול.... המון תודה מראש לכל התיחסות

מה שאני מציעה לגוון פעם ארוחת בוקר עם קורנפלקס עם חלב או פעם לחם מקמח מלא עם ממרח (אולי אפשר לנסות גבינה עם ריבה או טחינה עם דבש או אם מסכימים טחינה ללבד או גבינה או אבוקדו ...

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים