תינוק בלי תאבון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/01/2013 | 07:26 | מאת: אפרת

שלום, אני אמא לתינוק בן שלושה חודשים שגדל ומתפתח יפה מאוד. אפילו חרג מעקומת הגדילה שלו (היה 75% ועבר ל- 90%). משטר ההאכלות היה כזה שהיה אוכל בסביבות 220-240 4 ארוחות ביום. בשבועיים האחרונים אוכל פחות, לא מסכים לאכול יותר מ- 140 לארוחה מדי שלוש שעות. הבוקר אכל 100 בלבד.היינו אצל הרופא והוא לא מצא בעיה מיוחדת. אמר שכנראה זה וירוס כי הוא מצונן והיה לו שלשול פעם אחת. אני לגמרי מיואשת מהרגרסיה. מה עושים?

כעת את לא יכולה לראות את זה כרגרסיה ,תינוקות לא תמיד אוכלים אותו דבר מיום ליום אני מתכוונת בנפחים ולכן חכי בסבלנות ,יתכן שיחזור תלאכול יותר ויתכן שהיו ארוחות כפי שאת מתארת וארוחות יותר גדולות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים