יצאות מוגברות לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/01/2013 | 20:23 | מאת: עמית

בני בן 10 חודשים. יש לו יציאות באופן סדיר לפחות 7 פעמים ביום. יש לציין כי הוא אוכל מעט מאוד פירות וירקות [הוא ממש נגד] וניזון רוב היום מדייסה על בסיס חלב מלא. סוגי הדייסות הן שונות [אורז. דגנים מעורבים.סות וכו']האם כמות היציאות נורמלית. זה נראה לי יותר מדי, גם המטפלות במעון הפנו את תשומת לבי לכך. תודה ויומטוב!

עד גיל 12 חודשי את לא יכולה לתת חלב רגיל כי אין בו ברזל וויטמינים ויתכן שהלקזוז בכמות גדולה אוי גורמת לו לשלשל ולכן קודם כל תני לו תחליף חלב עם דייסת אורז ותורידי את כל הדייסותואם לא עוזר פני לרופא ילדים שלך כי צריך לבדוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים