תזונה בגיל 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/01/2013 | 08:54 | מאת: מיכל

רציתי לדעת מה היא התזונה המומלצת לגיל 9 חודשים הכוונה מהי כמות התמ"ל וכמה ארוחות מוצקים . כיום הבן שלי אוכל ב 7:30 תמ"ל, 9:00 פירות , 12:00 מרק , 16:00 תמ"ל 19:30 תמ"ל. מתי צריך להכניס לתפריט ארוחת ערב שמחליפה תמ"ל או האם זה בנוסף לבקבוק ? הבן שלי מאוד מעונין באוכל מוצק וכשרואה אותנו אוכלים רוצה גם. דבר נוסף זה שהוא מוכן לשמחתי לאכול הכל ועל כן האם כדאי להחליף את ארוחת הפירות בבוקר בסלט ירקות או שזה משביע פחות ?

24/01/2013 | 22:48 | מאת: כוכבי בריגי'ט

הוא אמור לראכול תמ"ל בהתאם לצורך שלו ולכן את לא צריכה להקציב לו נפח של תמ"ל בקשר לארוחות מוצקות הן בין2-3 כפי שכתבת פירות ולאחר מכן אוכל מבושל טחון גס ובערב את יכולה לתת פירה עם אבוקדו לדלוגמא ולאחר מכן בקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים