מים עם שיבה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/01/2013 | 14:58 | מאת: שלומית

בתי בת שלושה וחצי חודשים אצל מטפלת.המטפלת אמרה לי שנתנה לה מים עם שיבה. האם זה טוב?שתמשיך?

לא מומלץ לתת עשבים עדיף מים

02/02/2013 | 15:48 | מאת: שלומית

למה לא מומלץ מים?

20/01/2013 | 11:17 | מאת: גלית

כי עד כמה שאני יודעת עד גיל חצי שנה בכלל לא נותנים להם מים...אני בגיל חצי שנה התחלתי לתת מים מורתחים ורק בגיל שנה הם התחילו לשתות מים מינרלים (הבקבוקים הקטנים של מי עדן) וחליטות צמחים שלא על בסיס קבוע. מה הסיבה שהיא נותנת לה לשתות את זה? היא כבר התחילה טעימות בכלל? כי אני יודעת שעד שלא מתחילים עם מזון אין בכלל טעם לתת להם לשתות מים ועל אחת כמה וכמה עם צמחים...

02/02/2013 | 15:46 | מאת: שלומית

גלית שלחה לי הודעה.מי זו?האם יש לה הכשרה כלשהיא?אין לי מושג למה היא מביאה לה.בתי לא התחילה עם טעימות אבל אני לא רואה שבמים עם השיבה מזיקים. אולי אני טועה?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים