הפסקת בקבוק תחליף חלב לבן שנה ושלושה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/01/2013 | 10:46 | מאת: שלג

שלום, אבקש עצה בנוגע לבני, בן שנה ושלושה חודשים. עקב מחלה בשבוע שעבר (צינון, נזלת שיעולים) ראינו כי בקבוק תחליף החלב בבוקר כבד לו, והוא הקיא את כולו, ולכן התחלנו לתת לו בבקרים אוכל מוצק (פירות, לחם עם אבוקדו, טחינה וכו'..) הוא הגיב לכך מצויים ולא נראה שינוי במצב הרוח בבוקר אציין שהוא באחוזון 100 ומוכן לאכול במשך היום כמעט כל דבר שנותנים לו (פירות ירקות בשר פחמימות...) השאלה שלי היא האם כבר כדאי להוריד בהזדמנות זו את בקבוק הבוקר, או שזה מוקדם מדי? אם כן, מה ההמלצה לתת לו בתור ארוחת בוקר לפני הגן (שם הוא מקבל בשמונה לחם עם גבינה, ובעשר פירות) תודה רבה מראש!

17/01/2013 | 00:37 | מאת: כוכבי בריגי'ט

בגיל הזה הוא זקוק ל3 מנות חלביות ולכן הבקבוק תמ"ל של הבוקר הוא מנה אבל את יכולה לגוון ולתת יוגורט או גבינה עם לחם ולא חייב בקבוק

17/01/2013 | 14:42 | מאת: שלג

יוגורט אחד? כמה כמות של גבינה? טחינה?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים