הרחבת פיטמת בקבוק לבד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/01/2013 | 10:16 | מאת: יעלת חן

אני יודעת שזה מוזר וישמע קצת כמו עצלנית אבל בבקשה עזרו לי ככה הקטן שלנו חולה היום התור שלי להישאר בבית איתו מצונן הוא בין שישה חודשים והינה הבעיה שלשום קנינו לבקבוק טומי טיפי שלנו פיטמה עם פתח רחב יותר הבעיה היא שאני פה איתו ואני לא מוצאת את הבקבוק החדש כלומר יש לי עוד בקבוקים של טומי טיפי רק הפטמה בפתח צר .... עכשיו השאלה שלי האם אפשר לדעתכם בעזרת סכין להרחיב את הפתח של הפטמה ? האם זה מסוכן האם משהיא ממכן עשתה את זה פעם? אני פשוט לא רוצה לצאת איתו לקנות חדש (יש סופר פארם מתחת אבל חוק מרפי קבע שהם לא מוכרים את הסוג הזה ! בעסה)

15/01/2013 | 23:08 | מאת: כוכבי בריגי'ט

לא מומלץ להרחיב חור עם סכין וגם לא סטרילי ולכן תני לו לאכול עם הפטמה הקטנה יותר ולאמת היא שעדיין אמור להסתדר עם חור קטן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים