תזונת תינוקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/01/2013 | 20:10 | מאת: גלית

יש לי ילדה בת 7 חודשים, לאחרונה עלתה בעיה בנושא התזונה , היא החלה לאכול מרק ירקות עם עוף ופירות טחונים, מסתבר שבפעוטון היא אוכלת רק מספר כפיות (3-4), וזה משביע אותה. ז"א שהיא לא אוכלת מספיק פורמולה ומתמלאת מכמה כפיות מרק. שאלתי, האם פורמולה שלב 2 סימילאק אדוונס פלוס (עם דייסה וכף שמן)מספקת לה מספיק ויטמנים או שיש סיבה לדאגה?

לא הבנתיי את השאלה עד הסוף אבל אם את רוצה שתוכל יותר טוב תורידי את השמן והדייסה ותני לה ארוחה כל 4 שעות למה שמן בבקבוק ?

14/01/2013 | 18:50 | מאת: גלית

שיש לה עצירות והרופאה המליצה לשים כף שמן. בשלב מאוחר יותר גילנו שרק שנתנו לה שמו היא עלתה יפה במשקל וכשהפסקנו לתת שמן היא בכלל לא עלתה במשקל. היא אוהבת לאכול עם כפית, אבל לא הרבה רק מעט כפיות, הבנתי שהפורמולה יורדת במינון הויטמינים עם הגיל, אבל מה קורה כאשר אין השלמה של ויטמינים ממאכלים אחרים?האם לא כדאי לחזור לשלב 1?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים