בת שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/01/2013 | 14:41 | מאת: אורית

שלום, ביתי בת שנה. היא אוכלת אוכל רגיל חוץ ממוצרי חלב משום שהיא רגישה. היא יונקת, אבל בזמן האחרון נראה שכבר לא מתחשק לה לינוק. היא מעולם לא שתתה תמ"ל. שאלתי: במידה שתפסיק לינוק (לצערי הרב) האם להתחיל לתת לה תחליף חלב או שהאוכל הרגיל אמור להספיק לה? תודה

את לא יכולה להאכיל אותה בלי סידן ומכוון שלא רוצה להניק את צריכה לשאול את הרופא שלך אם את יכולה לתת תמ"ל חלבי את לא מציינת למה היא רגישה לסוכר החלב (לקטוז ) ואו לחלבון חלב פרה במה מתבטאת האלרגיה ?ולכן תייעצי עם הרופא ילדים שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים