מוטרימיגן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/01/2013 | 09:24 | מאת: מרינה

שלום בתי בת החצי שנה אוכלת נוטרימיגן כיון שבגיל חודשיים אובחן אצלה אלרגיה לסימילק ביגלל פריחה החלפנו לנוטרמיגן היה לה קשה לקבל אותו תמיד הקיאה כרגע אוכלת נוטרימיגן כל 4 /5 שעות 180מל ניסיתי לתת לה ב4 חודשים מטרנה הקיאה אחרי הארוחה ישר. בגיל חצי שנה הבאתי לה קצת סימילק ולא הקיאה רציתי לישאול יכול להיות שעברה לה האלרגיה ואני יכולה להמשיך אם מטרנה/סימילק???

את לא יכולה לעשות ניסוי לבד את צריכה ללכת לרופא שישלך אותך לניסיון חלב ועושים את זה במוקד או בבית חולים בהשגחה של רופאים תבקשי מהרופא שלך שיפנה אותך על תעשי ניסיון לבד

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים