שילוב תרכובות מזון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/01/2013 | 17:47 | מאת: baslam

שלום רב, בתי בת חודשיים וחצי ואוכלת תחליף נוטרמיגן מזה כחודש וחצי.( עברנו לנוטרמיגן מסימילק בעקבות שלשולים). אנחנו רוצים לנסות לחזור שוב לסימילק בהמלצת הרופא. אך כיצד ניתןלבצע את החזרה? רופא הילדים שלה הסביר כי יש לשלב באותו הבקבוק את 2 תרכובות המזון. היא כרגע אוכלת 180 אז יש להכין 30 סימילק ו150 נוטרומיגן במשך יומיים ולאחר מכן יש לעלות בהדרגה את הסימילק ולהפחית את הנוטרומיגן בהתאם. האם שיטה זו היא נכונה? האם באמת אפשרי לשלב באותו בקבוק 2 תרכובות מזון? אודה לתשובתכם.

הטעם של נוטרמיגן הוא מיוחד ולא תמיד תינוקות מוכנים לאכול פורמולה אחרת כי התרגלו לנוטרמיגן ולכן השיטה שהעצת היא נכונה המטרה שהתינוק יתרגל לפורמולה חדשה ולכן תעשי בהדרגה פשוט לפי מינונים הנכונים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים