תינוקת בת 7 חודשים שמסרבת להמשיך לאכול פורמולה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/01/2013 | 11:46 | מאת: רינת

שלום רב, הבת שלי מסרבת להמשיך לאכול את הנוטרה-מיגן, ברור לי שצמיחת השיניים גם משפיעה, כתוצאה מכך התחלתי לנסות לתת לה לאכול מעדנים במינונים נמוכים (..והיא אוכלת), אודה לקבלת חלופות שיספקו לה את הויטמינים החיוניים להתפתחותה.

אם לילדה עדיין אלרגיה לחלבון חלב פרה את צריכה להמשיך לתת נוטרמיגן ולא לתת מעדנים תנסי סוכר(1-2 כפיות ) או תמצית וניל או חתיחת בננה טחונה או דייסה בנוטרמיגן אם את רוצה לתת תמ"ל חלבי (ולא מעדנים ) את צריכה לעשות מה שנקרא ניסיון חלב (בודקים אם עדיין רגישה לחלבון חלב פרה ) ולכן על תעשי ניסיון לבד ,פני לרופא ילדים שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים