זרעי ציאה לתינוקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/01/2013 | 11:16 | מאת: טל ירימי

שלום רציתי לדעת האם ניתן לשלב זרעי ציאה בתזונת תינוקת בת 9 חודשים. האם מומלץ\לא מומלץ. הבנתי שהזרעים עשירים מאוד באומגה 3 ורציתי להתחיל ולתת לביתי תוסף זה. אציין כי לאחרונה בתי עברה מסימילאק לנוטרילון וגיליתי שבנוטרילון שמגיע לארץ חסר אומגה 3. האם כדאי להוסיף לה אומגה 3 בדרכים אחרות או להחליף מזון. תודה טל

בקשר לשאלה אחרונה ,חומצות שומן מסוג אומגה 3 יש להוסיף אותן בעיקר בתזונת פגים כי לא הספיקו לקבל תינוקת שלך נולדה במועד ולכן קיבלה אומגה 3 דרכך כך שאין מה לדאוג בקשר לציאה חכי גיל שנה ואצ צריכה לתת טחון לגמרי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים