גזים אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/01/2013 | 12:41 | מאת: נילי

שלום, בני בן חודש בעוד מספר ימים ומאוד סובל מגזים. התחלתי לתת לו את הגרפווטר, אך עד עתה אינני רואה שינוי ניכר בכאביו. חברה המליצה לי להרתיח מים עם זרעי שומר, לסנן אותם ואז לתת לו את מי השומר עם הסימילאק (במקום מים מורתחים - מים מורתחים עם זרעי שומר). רציתי לוודא כי אין עם כך בעיה מבחינה רפואית / תזונתית. תודה. בברכה, נילי

לא הייתי נותנת תה לתינוק בן חודש קוליק היא תופעה טבעית אצל כל תינוק ובדרך כלל זה זמני ואם זה בלתי נסבל פני לרופא ילדים שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים