תזונה תינוק בן שנה וארבעה חודשיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/01/2013 | 09:16 | מאת: אמא

שלום אודה לך מאוד לחוות דעתך בני בן שנה וארבעה חודשים התזונה שלו מגוונת עדיין יונק לפי ביקוש , מבחינת הסידן לא נראה לי שהוא מגיע לכמות הרצויה של 500 מ"ג הוא אוכל מעדן ביו עם פרי, בערב גבינה אבל הוא לא אוהב את הגבינות הקשות וקשה לי לתת לו כל כך הרבה מוצרי חלב שיגעו לכמות סידן כזו האם זה משמעותי כל כך להגיע ל 500 מ"ג ביום ?על מה צריך להקפיד מבחינת התזונה ? ושאלת השאלות אני מאוד משתדלת לא לתת לו חטיפים אך אני לא רוצה למנוע ממנו לגמרי האם כדאי כן למנוע לחלוטין בגיל זה ? , תודה רבה

אין לך מה לדאוג כי הוא יונק וספיגה של סידן מחלב אם מאוד טובה ובנוסף מקבל מוצרי חלב אפשר לפעמים לתת כדור גלידה או חתיחת עוגה או לשים כפית ריבה או דבש ביוגורט בקשר לחטיפים על תידאגי יואכל גם בגן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים