האכלת תינוקת בלילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/01/2013 | 10:50 | מאת: אמא מאוד עייפה

שלום רב ביתי בת שנה ושעה חודשים. הנקתי אותה עד גיל 7 חודשים כאשר בגיל חצי שנה גמלתי אותה בצ'יק צ'ק (שעה בכי וחזרנו לישון כל הלילה) מהיתעוררות בלילה.היא ניזונה במשך היום מאוכל מוצק בגן. אני משתדלת לתת לה ארוחת ערב מסודרת מבלי הרבה נישנושים על מנת שתלך לישון שבעה כאשר לאחר אמבטיה היא אוכלת בקבוק. העיניין הוא שהיא באופן קבוע מתעוררת בלילה ומבקשת בקבוק. היא לא מוכנה למים ולא לחזור לישון עד שתקבל בקבוק. אני מתייאשת ונותנת לה . היא גומעת אותו וחוזרת לישון מייד. מכיוון שהיא לא אכלנית כזו גדולה ולא תמיד אוכלת את ארוחת הערב אז תמיד יש בי את החשש שאולי היא באמת רעבה. אבל מצד שניגם כשהיא אוכלת את ארוחת ערב המלאה כמו אורז עם שעועית,או אפונה עדיין היא מתעוררת. האם זה הרגל? האם אני צריכה שוב לעשות לה גמילה? זה מעייף מאוד להיתעורר... תודה

תנסי לתת בערב ארוחה יותר מלאה כמו לחם אואורז או פתיתים עם ביצה וגבינה או אבוקדו ובבקבוק תמ"ל תכניסי כף קורנפלור יתכן שזה יעזור ואם לא יתכו שזה זמני ששוב מתעוררת בליילה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים