כמה מ"ל חלב שאוב התינוק צריך

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/01/2013 | 18:04 | מאת: ענה

שלום רב! בשל קשיים רבים בהנקה, אני נאלצת לעבור להאכלה בבקבוק. אני מתכננת להאכיל בחלב שאוב בלבד (יש מספיק). ברצוני לדעת כמה חלב שאוב צריך לתינוקת בת 6 שבועות (ובהמשך). האם יש נוסחאות או כמויות ברורות? ראיתי המלצות של 100-150 מ"ל* משקל תינוק ביום, אך לא ברור לי אם הכוונה לחלב או לתמ"ל. אשמח לעזרה והבהרה.

מכוון שזה חלב אם אף אחד לא יכול לומר לך כמה ,תנסי לתת 60-70 פר ארוחה אם תיראי שרעבה לאחר שעה לפעם הבאה תני 100-80 סמ"ק חלב שאוב תסמכי על האינסטינקט הטבעי של הילד שלך כאשר רעבים אוכלים וכאשר שבעים מפסיקים לאכול

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים