תזונת תינוק שאוטוטו בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/01/2013 | 11:28 | מאת: דנה

שלום, בני אוטוטו בן 9 חודשים. שוקל כמעט 9 קילו. אוכל יפה וישן יפה. השאלה שלי נוגעת לכמות הבקבוקים שעליו לאכול ביום. כרגע הוא אוכל 4 בקבוקים ביום- כל בקבוק 180 cc,לפעמים 210 cc. מבחינת מים- שותה בערך 60 cc סך הכל במהלך היום . כמה נוזלים עליו לצרוך ביום? אני שוקלת להוריד לו בקבוק אחד אחרי הפירות של הבוקר על מנת שיאכל יותר מוצק בצהריים ואני דואגת שכך הוא לא יקבל מספיק נוזלים. תודה

,תינוקות יודעים להיות צמאים אם צריך ולכן תתנהגי באופן טבעי מבחינת השתייה אם ישתה פחות תמ"ל ישתה יותר מים וגם יש נוזלים בארוחות שאת נותנת לו כך שהכל אמור להיות בסדר גמור בזמן מחלה את צריכה לדאוג שישתה יותר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים