בעיית אכילה קשה של ילד בן שנה ועשרה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/12/2012 | 19:45 | מאת: איציק

יש לי נכד בן כמעט שנתיים, הוא לא מוכן לאכול כמעט כלום למעט מטרנה, האוכל היחיד שמוכן לבלוע בכלל זה אורז, ביסקויטים, מאוד אוהב חלבה וגבינה לבנה, אבל לא מוכן בשום פנים לטעום לא בשר, לא שום אוכל רציני אחר. במידה ומנסים ל"לעבוד" עליו להחדיר חתיכות קטנות של בשר או משהו לאורז, או פשוט זורק מייד, או יורק, איך פותרים את הבעיה החמורה הזו. תודה מראש- איציק .

קודם כל לא צריך לעבוד עליו כי ילדים מגלים הכל שנית להקטין מספר בקבוקים בגיל הזה : יש לתת בקבוק בוקר וערב בלבד ולעשות סדר עם האוכל אין מספיק פרטים כמו לדעת אם הוא במצב תזונתי תקין או לא בכל אופן צריך יעוץ מפורט ובשלבים ולכן אני מציעה שתקבעו בשלב ראשון תור לדיאטנית ילדים בק"ח ואם לא יעזור תצטרכו להגיע למרפאה להפרעות אכילה באחת הביתי חולים בארץ בהצלחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים