הזנה של תינוק מבקבוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/12/2012 | 11:03 | מאת: שירה

התינוק של מאז שהוא קטן לוקח בקבוק של טומי טיפי מותג מסויים בלבד כל בקבוק אחר גורם לו לפליטות וגזים מוגברים בזמן האחרון סופר פארם לא מוכרים את המוצרים שלהם יותר ואני צריכה לנסוע רחוק כדי לרכוש את המוצר ומצד שני מפחדת להעביר אותו למותג אחר הוא בין חמישה חודשים. האם הפחד מוצדק???

הפחד לא מוצדק ,אפשר טיפול שמרני כגון להכניס מעט קורנפלור בתמ"ל או לתת אנפמיל AR פורמולה מיוחדת כנגד פליטות ורפלוקס ואם לא עוזר ובנוסף להתייעץ עם הרופא ילדים שלך

07/01/2013 | 12:43 | מאת: נילי

היי שירה. ניתן להשיג טומי טיפי בניו פארם או בשילב.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים