תסונת תינוקת בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/12/2012 | 22:16 | מאת: סיון דומו

שלום רב: הייתי מעוניינת להנחיל ערכי תזונה בריאים לביתי כבר מגיל זה, העניין שהיא פיתחה רגישות לתמך ועדיין שותה 3 בקבוקי חלב פרה ביום( 220 מל) הייתי מעוניינת לקבל תפריט יומי בריא עבורה ולדעת איז תחליף ניתן לתת לחלב, הוא מלא בסוכר ואיני שמחה על תזונה זו. אשמח על תגובתכם, תודה רבה

תפריט לגיל הזה בקבוק תמ"ל ארוחת פרי עם פרוסת לחם עם ממרח (אבוקדו או טחינה או טונה או גבינה ) צוהריים ארוחה בשרית כולל ירקות ארוחת 16 פרי ויוגורט ארוחת ערב ירק עם ביצה וגבינה ולחם וממרח כמו אבוקדו או טחינה או טונה בקבוק תמ"ל יש סוכר בכל מזון ולכן גם בחלב וזה לא אומר שזה לא בריא הכל עיניין של מידה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים