בקבוק בוקר ולילה לבת שנה ושלושה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/12/2012 | 21:04 | מאת: שיר

שלום, בתי בת 1.3 חודשים, עד לפני חודש עדיין הנקתי אותה בבוקר ובלילה. אחרי שהפסקתי להניק לא נתתי שום תחליף לארוחות אלה והיא גם לא דרשה (היא אוכלת בגן א. בוקר, ואחרי א. ערב הולכת להתקלח ולישון). אני שומעת מהורים אחרים שיש לתת בקבוק עם תמ"ל כשהתינוק קם ולפני שהוא הולך לישון, לפחות עד גיל שנתיים. האם זה נכון? האם אני עושה נזק לילדתי בכך שאיני נותנת לה ארוחות אלה?

אם הילדה אוכלת מאוזן גם פירות וירקות וגם לפחות 3 מנות חלביות ביום וכמובן מתפתחת יפה את לא צריכה לדאוג .בגיל הזה לא חייב לאכול תמ"ל אם אוכלת מגוון

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים