שינוי תזונה בחודש הראשון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/12/2012 | 12:27 | מאת: דליה

ילדתי לפני שלושה שבועות ואני לא מניקה , התחלתי עם סימילאק אדוונס ולפני יומיים שיניתי לאופטימיל , בזמן השימוש בסימילאק לא הרגשתי שיש בעיה עם התינוקות , לא היו גזים והייתה לה צואה רכה מאוד ( כמו שלשול) והיו לה יציאות כמה פעמים ביום . מאז ששיניתי את סוג התחליף חלב , אין לה הרבה יציאות והצואה יוצאת כמו של מבוגרים ואני רואה שהיא מתאמצת מאוד להוציא את זה. האם למעשה זה לא מתאים לה ואני צריכה לחזור לסימילאק ? האם תהיה בעיה לפני שאני חוזרת לסימילאק לנסות גם את מטרנה ואם לא ילך אז לחזור לסימילאק ? אני מאוד מתלבטת כי קיבלתי מכל חברה פחית לניסוי ואני לא יודעת עם מה להתמיד .

את צריכה להתמיד עם אותה פורמולה ולכן תחליטי מבחינת הההרכבים הן עם אותו הרכב

30/12/2012 | 13:02 | מאת: galiaP

אנחנו עברנו גם לאופטימיל מסימילאק והרגשנו את השיפור מהר.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים