בן חמישה חודשים קיבל בטעות שליש מהכמות שהוא צריך

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/12/2012 | 21:08 | מאת: ממ

בני בן החמישה חודשים נמצא אצל אימי כאשר אני בעבודה והיא נתנה לו במשך כשבוע בטעות עם כף מדידה ששייך לנוטרילון , סימילאק זאת אומרת שבעצם קיבל שליש מהתזונה הדרושה לו. כמובן שאני מודאגת. האם נגרם נזק? דבר שני חוץ מטעימות של בננה תפוח אגס גזר בטטה מה עוד אפשר לתת בגיל הזה? אודה על תשובות

מכוון שזה רק שבוע אני חושבת שלא השפיע ,מה שהיה יכול לקרות שלא עולה במשקל אבל מכוון שזה רק שבוע שום נזק לא נגרם בקשר לטעימות הכל כולל עוף טחון כפית או כפית אבוקדו או גבינה או כל הירקות וכל הפירות כפית כולל הביצה בגיל חצי שנה להתחיל ארוחות כלומר בעוד חודש

21/12/2012 | 06:26 | מאת: ממי

היא נתנה לו יותר מטעימות כלומר לא רק כפית אלא למשל חצי בננה או אגס או תפוח או בטטה שזה יותר מכפית האם זה הגורם לעצירות וקקי קשה וכהה אצלו?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים