שתיה לתינוקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/12/2012 | 21:51 | מאת: מירב

שלום אני יודעת שתה מצמחים אינו מומלץ בשנים הראשונות כיון שיש לצמחים פעילות פרמקולוגית ועדיין לא ידוע אם יש לו השפעות.וכמובן שגם מיצים למינהם אינם מומלצים בגלל הסוכר. שאלתי היא: מה אפשר לתת לתינוקות ולפעוטות במקום מים,הכוונה למשקה עם קצת טעם? (הכוונה לא תחליף למים אלא תוספת לשתיית מים) תודה

את יכולה להוסיף פלח של לימון או תפוז לטעם ולהוציא אותו לפני ששותה

09/12/2012 | 18:04 | מאת: מירב

תודה על התשובה. השאלה שלי למעשה מתייחסת לילדים בפעוטון בגילאי שנה פלוס , הגננת רוצה לתת להם לשתות שתייה שהיא לא מים כאשר הם קמים או על הבוקר.כפי שאני יודעת לא מומלץ שתיה מתוקה, עם קפאין ועם עלים שונים. לדעתנו מים עם לימון או תפוז ככל הנראה לא יהיה טעים לילדים. האם יש סוגי תה של ויסוצקי לדוגמא שהם לא על בסיס חליטות תה שניתן לתת אותם לפעוטות\תינוקות? או אולי הצעה אחרת. תודה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים