טיפה אדומה ביציאה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/12/2012 | 15:09 | מאת: אנונימית

שלום רב, ביתנו פגית בגיל כרונולוגי חודש + 3 ובגיך מתוקן 0. מאז הלידה האכלנו אותה בסימילק "אדוונס"- היו לה בין 3-5 יציאות רכות. לאחרונה עברנו לסימילק "קומפורט" על מנת לנסות להקל על כאבי הבטן שלה אך לצערנו לאחר קופסא אחת שום דבר לא עזר. לאחר המעבר הייתה לה יציאה אחת ביום ואף נראת מתאמצת יותר במתן צואה. החלטנו לחזור חזרה ל"אדוונס"- יש לה יותר יציאות אך שוב פעם, נורא מתאמצת, היציאות שלה רכות בצבא ירקרק אך שמתי לב כי יש לה נקודה ורדורדה חיוורת. האם זה נורמאלי?

יתכן שיש רגישות לחבון חלב פרה ,פנה לרופא ילדים שלה ,יתכן שצריך לתת פורמולה מיוחדת

05/12/2012 | 21:54 | מאת: אנונימית

אם זה הופיע חד פעמי- גם זה מראה על רגישות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים