החלפת תמיסה לקומפורט

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/12/2012 | 20:02 | מאת: בוריס

שלום רב, נולדה לנו פגית לפני 29 ימים במשקל 2285. מאז הפגיה ועד שלשום היא אכלה סימילק "אדוונס פלוס" (כ 70 CC) עם כ 5 יציאות ליממה. היום שוקלת 3 ק"ג. כל פעם אחרי הארוחה היא היתה משמיעה קולות מוזרים ולכן חששנו שזה נובע מעיכול קשה\גזים ועברנו לפורמולת ה Comfort. מאז (3 ימים) הילדה נראית כסובלת יותר ויש לה יציאה אחת ביממה שנראית יותר קרמית ופחות נוזלית מבעבר. הריח של היציאות\גזים חריף ביותר. האם זה נורמאלי והאם כדאי לחזור לתמיסה הקודמת? בברכה, תודה, בוריס.

לא נכון להחליף פורמולה ללא התייעצות של הרופא ילדים שמטפל בה ולכן תתייעצו ותשאלו מה הוא חושב בכל אופן כעת הייתי ממליצה לחזור לפורמולה הקודמת שלה ואם עדיין קיים אי שקט לשאול את הרופא שלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים