תזונה- פגית

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/11/2012 | 20:15 | מאת: אולגה

שלום רב, נולדה לנו פגית לפני 26 ימים במשקל 2285. היא אוכלת סימילק "אדוונס פלוס" כ 70 CC. היום שוקלת 2885. כשמסיימת לאכול אני רואה שהיא רוצה עוד וגם אחרי שעתיים וחצי כבר מתחילה לבכות כי רעבה. בטיפת חלב המליצו לי להגדיל את הכמות ל 80 CC וכך עשינו והיא מסיימת הכל. מאז שהגדלנו את הכמות היא התחילה לפלוט לאחר כל ארוחה (לפני כן הייתה פולטת מעט מאוד) האם לחזור ל 70 CC? או להמשיך לתת לה 80 ? תודה.

01/12/2012 | 19:09 | מאת: אולגה

אנחנו מעירים את ביתנו כל 3 שעות (גם בלילה)- שוקת קרוב ל3 קילו. השאלה שלי היא האם להמשיך להעיר אותה ביום ובלילה כל 3 שעות גם אם לא מתעוררת?

תחזרי ל70 סמ"ק לארוחה ותעירי אותה כל 3 שעות מכוון שהיא פגית

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים