בת 4 - משלשלת הרבה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/11/2012 | 08:28 | מאת: לימור

הבת שלי משלשלת לא מעט. יכול לקרות גם 3 פעמים בחודש לסרוגין. אני חושבת שזה כבר לא קשור לאיזה חיידק או משהו מדבק בגן אלא בעיה בעיכול או משהו כזה. גם מתלוננת לא מעט על כאבי בטן. האם יש לשנות משהו בתזונה שלה. להוריד משהו מסויים? מה ההמלצה שלך? תודה.

28/11/2012 | 18:58 | מאת: אפרת

אני חושבת שכדאי לך לתת לה פרוביוטיקה, זה מה שעשיתי לא מזמן עם הקטן שלי כשסבל משלשול ובעיות בעיכול, נתתי לו אבקת ABC דופילוס של סולגאר (כפית ביום, אם אני לא טועה), וזה שיפר את המצב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים