אוכלת מעט ביום והרבה בלילה...

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/11/2012 | 18:46 | מאת: מיכל

שלום, בתי בת ארבעה וחצי חודשים ועד לפני שבועים ניזונה מהנקה מלאה והייתה ישנה לילה מלא. לפני שבועיים הבחנתי שהיא עדיין נשארת רעבה אחרי הנקה ומתעוררת גם מספר פעמים בלילה כדי לאכול... כאשר ניסיתי לתת לה מטרנה לאחר הנקה ראיתי שהיא גומרת את כל הבקבוק... בטיפת חלב ראינו גם שהיא בקושי עלתה במשקל בחודשיים האחרונים רק 600 גרם ולכן הפסקתי להניק ועברתע למטרנה. הבעיה היא... שמאז היא עדיין קמה פעמיים בלילה כדי לאכול, למעשה יוצא שבמהלך היום היא בקושי אוכלת, אולי מנות של 80 ובלילה היא אוכלת ממש טוב.. אשמח לעזרתכם בנושא! תודה

קודם כל היא בת 4.5 חודשים כך שמותר לה עדיין לאכול בליליה אבל בכל זאת תעשי סדר עם תמ"ל תאכילי אותה כל 3 שעות גם אם יש ארוחות שהנפחים יותר קטנים ,ועל תנסי לתת לה מייד אחר שעה כי יתכן שנדמה לך שרעבה ואולי לא .בליילה בסדר גמור שקמה לאכול פעמיים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים