תפריט לתינוקת בת 5.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/11/2012 | 14:26 | מאת: קרן

שלום. אשמח לקבל דוגמא לתפריט מזין ובריא לבת 5.5 חודשים. יש לציין כי ניזונה מאינפמיל ונהנית מהמעבר למוצקים, אוכלת מעט מרק ופירות אך הייתי מעוניינת בדוגמא לתפריט יומי, מבחינת שעות וכמויות פלוס מינוס וכמו כן לדעת אילו מזונות בריאים ומזינים ניתן לשלב. תודה.

בבוקר כשי מתעוררת בקבוק תמ"ל לאחר 3-4 שעות פירות לאחר 3 שעות מרק עם בשר ותפו"א או חתיחת בטטה לאחר 4 שעות תמ"ל בערב אפשר לתת פירה עם אבוקדו או דשוב ארוחה בשרית שוב תמ"ל

15/11/2012 | 15:04 | מאת: קרן

היי, כרגע היא אוכלת בבוקר תמ"ל, לאחר 4 שעות פירות, לאחר כשעה תמ"ל , כעבור 4 שעות מרק עם עוף ובערב תמ"ל. לא משנה איזה פירות אני שמה, עם טחינה או חמאת שקדים, אינה שבעה אז החלטתי שלא להוסיף ופשוט לתת תמ"ל , האם זה בסדר? מעבר לכך, אשמח לדעת מה ניתן לתת לה במרק או לחוד, מבחינת מזון מזין? עדשים/חומוס/ביצים/ מותר? תודה מראש.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים