תינוקת בת 7 שבועות - עם תאבון בריא?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/10/2012 | 17:26 | מאת: אפרת

שלום, יש לי תינוקת בת 7 שבועות, כרגע היא שוקלת רק 3.600 קג מאחר ונולדה רק 2.200 קג בשבוע 37 אחרי השראת לידה עקב מקרה של IUGR. הילדה מקבלת מהלידה תמל, היום אוכלת לפעמים 120cc ותוך שעתיים/שעתיים וחצי שוב רעבה. יש לציין שתחילה קיבלה סימילאק אדוונס ומכיוון שסבלה קשות מגזים החלפתי לה למטרנה אקסטרא קייר. כרגע נראה שזה עזר מבחינת עוצמת הכאבים אבל האם יכול להיות שזה לא משביע אותה? האם זה בסדר שהיא אוכלת כמות כזאת? ומה עושים אם זה יותר מידי? הילדה צורחת שהיא רעבה! תודה

01/11/2012 | 14:15 | מאת: מירי

למה את חושבת שזה יותר מדי? אני לא התייחסתי בכלל להמלצות שרשומות על הפחית, הרי כולנו אוכלים כמויות שונות ביום, זה רק בגדר המלצה. תכיני לה 180 ותני לה להפסיק ברגע ששבעה (כמובן בלי שישפך לה התמ"ל לפה).

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים