שימוש באינפומיל AR

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/10/2012 | 11:59 | מאת: אודי

היי, רשמו לבת המתוקה שלנו, בת 5 ימים, כלכלת אינפומיל AR בגלל רפלוקס שמצאו לה בבדיקות בעקבות פליטת מרה (ב-24 שעות ראשונות). הנקה כרגע לא מתאפשרת. האינפומיל הזה מסריח ברמות על, האם חייבים להשתמש בו? גם כשהיא השתמשה במטרנה לא ראינו שהיא פלטה, ואם היא פלטה, זה לא היו כמויות גדולות. עם החייבים להמשיך להשתמש באינפומיל? אמרו לנו שבגל לשהוא סמיך יותר כך לא יהיו פליטות. תודה

האם יש לה רפלוקס אם כן תייעץ עם הרופא שלה אפשר לתת לסרוגין בקבוק תמ"ל בקבוק אנפמיל AR אם אין אבחנה של רפלוקס אתה יכול לתת תמ"ל רגיל כמובן בידיעת הרופא שלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים