אלרגיה לחלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/10/2012 | 09:44 | מאת: נועם

שלום , בני בן ה4.5 חוד' אלרגי לחלב ואוכל נוטרמיגן מגיל שלושה שבועות , התסמינים היו פריחה ,שלשולים ושלפוחיות מהצואה (גם ביתי בת השלוש הייתה אלרגית לחלב עם אותם התסמינים ובגיל 5 חוד' חזרה לאכול סימילאק חלבי). אני רוצה לנסות לבדוק גם עם התינוק את האפשרות לחזור לאכול תמ"ל חלבי. האם מומלץ לנסות פורמולה ללא לקטוז? או אולי צמחית? ובנוסף סיפרו לי שנאוקייט פחות מסריח מנוטרמיגן. האם נכון?? כי הריח פשוט בלתי נסבל...

התמ"ל דל לקטוז על בסיס חלבון פרה ולכן לא לתת בקשר לתמ"ל צמחי לא מומלץ בגיל הזה ולכן את חייבת להמשיך עם נוטרמיגן עד שתעשי ניסיון חלב בגיל חצי שנה בהסכמה של הרופא ילדים שלך ובהשגחה . בקשר לנאוקט אין שום סיבה לתת לה אם מסתדרת עם נוטרמיגן ,נכון הוא מריח פחות טוב כי הוא מפורק למרות זאת היא אוכלת ולכן הכל בסדר (העובדה שזה לא נראה טעים לך לא אומר שלא טעים לה )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים