תזונת תינוקת בת 9 חודשים האלרגית לחלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/09/2012 | 14:59 | מאת: סנדרה

שלום. בגיל חודש וחצי ביתי אובחנה כאלרגית לחלבון חלב פרה.הייתי גם במרפאת אלרגיה בתל השומר.מאז על נוטרמיגן.משקל כשמונה ק"ג. היא בת 9 חודשים. כבר כמה שבועות לא מוכנה לאכול יותר מרוסקים- פירות ומרק.מוכנה רק אוכל רגיל לא בבלנדר אלא מעוך במזלג. בצהרים נותנת לה מרקים עם אורז בפנים או פסטה קציצות וכו.גם אוכלת לביבות ירק. אני מתקשה להרכיב לה ארוחת בוקר וערב בגלל מגבלת החלב.עם תזונה ללא גבינות וחלב קשה לי להרכיב לה ארוחה. לעת עתה גם ללא ביצים. האם אפשרי לנסות ביצים או האם מומלץ לחכות עד גיל שנה בגלל נושא האלרגיה? אני מחפשת רעיונות לבוקר וערב.היא לא מעוניינת בדייסות פירה ודברים מעוכים.אני נותנת לחם עם אבוקדו או טחינה ומגררתת לה עגבניות כדי להרטיב קצת את הלחם.גם פירות הפסיקה לאכול. מה ניתן לתת להעוד? מה עוד ניתן לתת לה לתזונת בוקר וערב.החלב לא מספיק לה ולא משביע מספיק

בערב תני לה עוד ארוחה בשרית כמו פסטה בולונייז או קציצה עם אורז או פתיתים

30/09/2012 | 16:16 | מאת: סנדרה

מה לגבי ביצים? באיזה גיל בדר"כ ממליצים ומה ממליצה לגביה?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים