שינה לא נינוחה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/09/2012 | 22:48 | מאת: דנה

שלום, בתי בת חודשיים וחצי יונקת ופעם ביום מקבלת אינפמיל.(בהמלצת רופאת ילדים) מספר ימים לאחר הלידה,כאשר הילדה מסיימת לאכול, עושה גראפס וכ-20 דקות במנוחה על הכתף אני מניחה אותה והיא כלל לא רגועה כשהיא על הגב. לעומת זאת כאשר היא על הבטן היא רגועה יותר נרדמת אני הופכת אותה על הגב והיא שוב לא נינוחה. מה אפשר לעשות? (לילדה אובחן ריפלוקס) תופעה זו מתרחשת גם ללא קשר לאכילה.(כשעתיים אחרי אוכל) האם אני יכולה לתת לה לישון על הבטן גם בלילה??? האם הביסה לכך זה הריפלוקס ואם כן איך אפשר לטפל בזה. אשמח לתשובה.

תייעצי עם הרופא ילדים שלך איך הילדה צריכה לישון (מיתה מורמת ? על הגב ?על הבטן ? )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים