ירידה בכמות האוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/09/2012 | 21:24 | מאת: עדי

שלום רב ביתי בת 3 חודשים, נולדה בשבוע 32. בחודשיים הראשונים אכלה חלב אם בלבד. כיום פורמולה בלבד-מטרנה. לאחרונה הבחנתי כי היא אוכלת הרבה פחות וישנה הרבה יותר. למשל היום: בשעה 8:00 אכלה 40 וחזרה לישון, עד 10, אז אכלה 60וישנה עד 15:00, בשעה 19:30 התעוררה עם כאבי בטן והצליחה לאכול רק 50. עכשיו השעה 21:30 היא עוד ישנה ועוד לא אכלה. כך היה גם אתמול. וכך גם בימים האחרונים. משקל לידתה 1.670, משקלה היום 4.700. אציין כי לפני 4 ימים החלפתי לה את האוכל מסימילאק למטרנה, כיוון שלא הסכימה לאכול את הסמיליאק. את המטרנה אוכלת בסדר, כאשר היא אוכלת לבסוף. אני מודאגת. אשמח לחוות דעת ולעצה כיצד ניתן לסדר עבורה מעט את הארוחות באופן המותאם לגיל שלה (כמות בכל האכלה ומספר האכלות ביום). תודה.

את צריכה להאכיל אותה כל 3 שעות וכמה שאוכלת אוכלת תוך 10 דקות ,לא להשלים ,ושוב לחכות 3 שעות גם אם אוכלת מעט כל פעם שאת משלימה את לא גורמת לה להרחיב את הקיבה ובעצם היא כל הזמן שבעה אם לא תסתדרי תצטרכי לקבוע תור אצל דיאטנית ילדים בק"ח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים