בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/09/2012 | 17:16 | מאת: מור

שלום דר'. ביתי בת 9 חודשים אני מניקה אותה ונותנת לה מנת פרי בבוקר וירקות לפעמים עם בשר בצהריים, בנוסף, בקבוק עם דייסה לפני השינה כדי שתישן יותר שעות. עדיין אין לה שיניים ובטיפת חלב המליצו לי לתת לה גבינה, פסטה ופתיתים, האם זה מספיק בטוח? בנוסף, בגיל הזה יש צורך ב3 ארוחות מוצקות? המון תודה, מור

רק בגיל 10 חודשים לתת גבינה דוגמא לתפריט בבוקר הנקה ארוחה שנייה פרי צוהריים ארוחה בשרית כגון בשר עם אורז או פירה וירק ארוחת ביניים אבוקדו או דייסה עם כפית (בגיל 10 חודשים גבינה ) ארוחת ערב אבוקדואו טחינה ובקבוק תמ"ל עם דייסה או הנקה

05/09/2012 | 07:10 | מאת: מור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים