אבוקדו לתינוק על בסיס יומי - יותר מידי?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/09/2012 | 17:12 | מאת: משה

התינוק שלי חולה על אבוקדו. הוא בן 9 חודשים וכבר 3 חודשים אוכל חצי אבוקדו כל יום. האם יש בכך סכנה כלשהי עקב רמות השומן באבוקדו? הוא לא שמן - משקלו נורמלי מאוד.

מצויין ,השומן של האבוקדו מאוד בריא כך שאין בעייה

14/11/2013 | 10:04 | מאת: גון

ביתנו בת כמעט 7 חודשים ולאחרונה פיתחה תאבון רב, בשעת בוקר (08:30 לערך) אני נוהג לתת לה ארוחה שעיקרה אבוקדו (מערבב בחלב אמה ותוסף עתיר קלוריות בהוראת הרופאה). השאלה שלי האם ישנה כמות מומלצת או שמה לתת לילדה לאכול כאוות נפשה (היום חיסלה בתאבון רב אבוקדו שלם [70גם לערך])? תודה.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים