תזונה לבן 10-12 חודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/08/2012 | 18:35 | מאת: שירן1

שלום, רציתי לדעת לגבי כמויות בארוחת צהריים- כמה גרם פחמימיה, בשר מבושל וירקות לתת? מה מומלץ לתת לארוחת ביניים, בין ארוחת צהריים לערב? כי נכון לעכשיו מניקה.. תודה!

בצוהריים המנת בשר היא כמו קך היד שלהם 40-50 גרם בשר לאחר הבישולעם 3 כפות פחמימות (אורז או פתיתים או פסטה או בורגול או קינוא או בטטה או פירה ) בין הארוחות את יכולה לתת יוגורט וחתיחת פרי או פרי או פרוסת לחם עם ממרח כמו אבוקדו או טחינה או גבינה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים