תפריט ללא בשר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/08/2012 | 20:33 | מאת: אדם

שלום בני נכנס לגן אנטרופוסופי אשר הארוחת צהריים שלהם ללא בשר. יש הרבה אוכל בריא ירקות קינוע בורגול טחינה וכו, אבל לא בשר. איך כדי לי לבנות לו תפריט לארוחות ערב שאני אשלים לו תזונתית אם חסר לו משהו מצד שני גם לא להכביד אליו לפני שינה עם ארוחה כבדה. כמה מנות בשר מומלץ לילדים בשבוע? האם טונה נחשב תחליף? או סלמון? באופן מפתיע הוא מאוד אוהב ממרח כבד זה נחשב מנת בשר? תודה מראש

בגן אנטרופוסופי האוכל מאוד מגוון אבל בכל זאת חשוב שהילד יקבל מנת חלבון מהחיי כגון דג או עוף או בשר ולכן אני כן ממליצה שיקבל בארוחת ערב עוף או בשר או דג(כמו סלומון או טונה ואפשר לפעמים לתת ממרח כבד

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים