האם זו אלרגיה לחלב פרה?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/08/2012 | 16:49 | מאת: ורד

בתי בת 3 חודשים. כיום היא יונקת ולעיתים ניזונה ממטרנה צמחית. כשהייתה בת 3 שבועות ניסינו לשלב לה תמ"ל עם ההנקה. אחרי כשעה וחצי היא החלה להקיא. עד גיל חודש ושבוע ניסינו לה את כלל התמ"ל בשוק. סימילאק, מטרנה ועוד, ותמיד התגובה הייתה זהה ולכן חשדנו שאולי היא אלרגית לחלב פרה. בגיל חודש וחצי החלנו לשלב לה את המטרנה הצמחית עם ההנקה והיא מגיבה לכך מצויין. היום, בגיל שלושה חודשים ניסינו שוב מטרנה רגילה ושוב היא הקיאה. האם מדובר באלרגיה לחלב פרה? האם יש תחליף יותר מומלץ ממטרנה צמחית ?

את צודקת זו אלרגיה לחלבון חלב פרה (תייעצי עם הרופא ילדים ) תמ"ל צמחי הוא מתאים לגיל חצי שנה ובעיקרון היית אמורה לתת לה נוטרמיגן (שוב תייעצי עם הרופא ילדים שלה )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים