אלרגיה לחלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/08/2012 | 13:24 | מאת: סיון

שלום , בתי בת שנתיים וחצי ,בגיל חצי שנה אובחנה כאלרגית לחלב בצורה גבוהה ביותר. עם השנים, האלרגיה פחתה ואחרונה קיבלנו תוצאות בדיקה המראים שהאלרגיה עברה לחלוטין. אך לצערי הילדה לא מוכנה לטעום שום דבר חלבי, מתרחקת מגבינה כמו מאד, רגילה רק לחלב ומעדני סויה. מוציאה את הגבינה מהפיצה (למרות שמעולם לא נתנו לה פיצה ולא אמרנו לה להוציא את הגביה). מה עושים ? איך מרגילים אותה למוצרי חלב ?

תני לה בהדרגה לדוגמא תתחילי לשים לה בבקבוק חלב סוייה 20 סמ"ק חלב רגיל וכך כל 3 ימים תעלי את כמות החלב ותורידי חלב סוייה בקשר למעדן תנסי גלידה וניל הרי גלידה זה כמעט כמו מעדן קפוא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים