מה עושים עם תינוק שכל הזמן רוצה לאכול?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/08/2012 | 09:34 | מאת: שירי

התינוק שלי בן שנה, עד עכשיו התפתחות תקינה של גובה ומשקל (אחוזון 25 בשניהם). לאחרונה העלה במשקל. הקטן אוהב לאכול, וכאשר הוא חשוף לאנשים שאוכלים או שותים הוא מיד דורש גם. אצלנו בבית יש לנו שליטה, אבל כשהוא אצל המשפחה (איתנו או בלעדינו) לרוב המצב הוא שכמעט בכל רגע נתון יש מישהו שאוכל או מנשנש, והקטן מבקש וגם מקבל טעימות, ואם לא מקבל אז הוא דורש עד שמקבל. לפעמים במהלך 4-5 שעות הוא בעצם יכול לאכול ולטעום ללא הפסקה. מה עושים? תודה מראש!

15/08/2012 | 09:47 | מאת: שירי

להלן סדר הארוחות האופייני, כאשר על מה שקורה בין 8 בבוקר ל-16 אח"צ אין לי הרבה שליטה- הוא במסגרת גן. 6:00- בקבוק 180 תמל 8:00- ארוחת בוקר 11:30 ארוחת צהריים 12:30 בקבוק 180 ולישון 14:30 קימה מהשינה ובקבוק 180 נוסף (לפעמים לא מסיים מיד אלא מאוחר יותר) 15:30 סנדוויץ/ פתי בר/ עוגיה 17:00 חזרה הביתה- מעדן חלב (בד"כ לא ממותק) 18:30-19:00 ארוחת ערב 19:30 בקבוק 180 (לא תמיד מסיים הכל) כשאני קוראת את סדר היום הנ"ל הוא נראה לי ממש מופרע (את סדר יום של אח"צ סיגלתי ממה שעושים אחרים). מה את חושבת ומה צריך לשנות? את רוב הארוחות הוא אוכל יפה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים