תינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/08/2012 | 15:25 | מאת: מיכל

שלום, התינוק שלי בן 7 חודשים. יונק, אוכל גם סימילאק פעם ביום וכן ארוחת פירות ומרק. ביום רביעי האחרון קיבל את המנה השלישית של חיסון הרוטה. מזה כמה ימים הוא עושה קקי יותר מהרגיל אצלו, כ3 או 4 פעמים ביום. הקקי ניראה בסדר. האם זה נורמלי יציאות כה תכופות? תודה.

יש תינוקות שהרגלי יציאות הם 3-4 ליום מכוון שאצלו לא היה כרגע כך ,ממליצה לחכות שבוע ואם תיראי שזה ממשיך ולא עולה במשקל תתייעצי עם הרופא ילדים שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים