תזונה לילדה בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/08/2012 | 14:29 | מאת: יעל

שלום רב הילדה השלישית שלי בת 10 חודשים ואיננה אוהבת לאכול. זה מתבטא בכך שמגיל ארבעה חודשים אני מנסה לתת לה פירות וירקות אך ללא הצלחה. ירקות היא אוכלת אולי 6 כפיות ופירות בכלל לא רוצה. עד עכשיו היא אכלה אינפמיל בגלל ריפלוקס ועכשיו עברנו למטרנה. היא ממש לא מחבבת את הפורמולה החדשה ולא מסיימת בקבוק. ניסתי לתת לה ביצים, פסטה עם בשר, וכל המאכלים שאנו אוכלים אבל היא רק טועמת ולא מעוניינת בעוד. עם זאת היא אוהבת מעדן עם גבינה שאני מערבבת יחד. או פתיבר בתה.וגם בייבי ביס. אני פוחדת שהיא תיהיה אנמית. מה עוד אוכל לתת לה? תודה מראש יעל.

יתכןשאת לוחצת עליה ,תנסי לשחרר תאכילי אותה כל 4 שעות ,אם תהיה רעבה תוכל את הארוחה אם עדיין את לא מסתדרת לכי לדיאטנית ילדים בק"ח

14/08/2012 | 11:21 | מאת: יעל

תודה על התשובה. היא אוכלת כל חמש שעות ועדיין בעייתית. הייתי איתה בטיפת חלב ובגלל שהיא בסדר במשקל הם לא התרגשו. הדבר היחיד שבעיקר מדאיג אותיזה שהיא לא אוכלת בשרי כלל והיא יכולה להיות אנמית.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים