תזונה לתינוק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/08/2012 | 13:58 | מאת: יעל

שלום רב בני הוא בן 5 חודשים ואנחנו בעיצומן של טעימות. מתי מתחילים איתו בארוחות של ממש. האם ניתן לעשות זאת לפני גיל חצי שנה? ואם כן מהי הכמות?. בנוסף , האם מומלץ להוסיף קורנפלור לתמל ובאיזה גיל? נאמר לי כי יש תינוקות שקורנפלור עושה להם כאב בטן.. תודה

עוד חודש תוכלי להתחיל ארוחות פירות ומרק אין שום צורך להתחיל קודם ותמשיכי עם טעימות בקשר לדייסת קורנפלור מגיל 3 חודשים את יכולה לתת אבל אין צורך אם הילד אוכל מסודר

08/08/2012 | 13:21 | מאת: יעל

כוכי שלום תודה על התשובה אם כך.. מדוע יש המלצות להוסיף קורנפולור לארוחות?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים