ריפלוקס לתינוקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/08/2012 | 18:19 | מאת: גלי

ביתי בת ה-5 חודשים יונקת בעיקר, התחלתי לתת לה טעימות של ירקות ומידי פעם דייסה על בסיס חלב אם. כמעט כל יום וארוחה פולטת, ולפני שהיא פולטת או מקיאה היא מתריעה על כך בתלונות שאני כבר יודעת לזהות. היא מתחילה לרטון ולא תמיד פליטה אחת מספיקה. הייתי אצל רופאי ילדים ורק כעת הרופאה שפניתי אליה התייחסה לתלונות. היא נתנה לה גביסקון אדוונס שנתתי לה במשך כיומיים והפליטות שלה נהיו יותר סמיכות. הפססקתי עם זה ושבתי לרופאה שאמרה שאפשר לתת טיפול תרופתי ורשמה לה לוסק בסירופ. האם יש דרכים אחרות? האם תרופה זה הפיתרון היחיד? כשמשהו מפריע לה בגרון היא לא ישנה כ"כ טוב. האם שיהוקים מרובים וחזקים קשורים לבעייה? האם בדלל זה היא לא אוהבת לשכב על הבטן? היא מתחילה להתלונן די מהר ברגע ששמים אותה על הבטן. האם גביסקון זה חומר טיבעי? הרופאה אמרה שזה אצות. היא לא שקטה רוב היום וקשה לה להירדם לבד והרבה פעמים אנחנו חייבים להחזיק אותה על הידים

את צריכה להתייעץ עם הרופאה שלך ולסמוך על מה שהיא אומרת מבחינה תזונתית תני לה לאכול כל 3 שעות והטעימות זה כפית 1-2 ליום לא יותר לא לטלטל אותה עוד חצי חודש תוכלי להתחיל עם ארוחה בשרית

12/08/2012 | 08:53 | מאת: "הורות ברשת"

אני מציעה לך לבדוק רגישות למזון בעזרת שיטת "מח אחד" או בשיטת אייפק" יתכן שאם היא תאכל מזון המתאים לה ההקאות יפסקו. תוכלי לקרוא על השיטות בגוגל.אני מציעה לך רק לבקש איבחון ולא לעשות טיפולים בגיל צעיר כל כך, כי לפעמים הדבריפ מסתדרים מעצמם כשלא מגרים את מערכת העיכול עם מזון לא מתאים.מערכת העיכול עוברת תהליכי התפתחות מבחינת צמיחת אוכלוסית חידקים טובה ומבחינת התחלת הפרשות אנזימים. לכן שווה ללכת בדרך המניעתית.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים